Trädgårdsdesign och rådgivning 

Med fokus på lättskötta och naturlika trädgårdar

Design och rådgivning för främst privata trädgårdar 

En trädgård bör vara lättskött och förlåtande och strukturen och valet av växter är därför viktiga. Den behöver oftast rymma många praktiska funktioner men det ska även finnas platser för att umgås eller bara njuta på. Det här kan ibland vara svårt att få ihop och därför vill jag gärna hjälpa dig att få din drömträdgård.

Jag arbetar mycket med rumsskapande och gärna i en naturlik och lite vildvuxen stil. En blandning av träd, buskar och perenner tillsammans med olika byggnationer, ger struktur även på vintern. Fokus ligger på rätt växt på rätt plats för att minska på behovet av skötsel och för att växterna ska kunna utvecklas optimalt. Att arbeta med naturen istället för mot den gör att trädgården blir både mer lättskött och hållbar. 

Min egen trädgård ligger i zon 6-7 och har väldigt lite sol. Den har fått växa fram under de senaste 20 åren och det innebär att många av de växter jag använder är väl beprövade i tuffare förhållanden. 

Jag erbjuder allt från rådgivning till komplett utformning för hela eller delar av trädgården. Mer information hittar du under tjänster. 

Följ oss på instagram: 

@ullvidetradgardochdesign